Sex & samlevnad

Detta var temat då Visans Vänner på Tjörn träffades igår. Mycket samlevnad och mindre sex blev det men många fina kärleksvisor spelades. Åter igen blir jag häpen och glad över den enorma bredd av visor som medlemmarna sjunger. Månadsträffarna med Visans Vänner går fort. Ibland önskar jag att jag finge sitta flera timmar och bara lyssna.  Dock hade vi svårt att komma in i lokalen igår. Någon ”vän av ordning” hade slagit igen dörren till den lokal som vi använder. Detta trots att det fanns ett anslag om att den skulle vara öppen till sent. En mycket vänlig husmor förbarmade sig över oss och kom med en nyckel. Mycket bussigt gjort! Allt löste sig till slut och vi kunde sjunga och spela av hjärtans lust. Idag är det långfredag och stundtals så snöar det ute men inte kan man väl vänta sig något annat denna tid på året. Bara att se framtiden an!

Kommentera