Ack, ljuva höst!

Inte sedan augusti har jag haft kraft att skriva på hemsidan. Men nu är det dags igen!

Mycket har skett sedan augusti, FRIA TYGLAR har spelat, övat och haft allmänt roligt. Jag har varit på bilresa genom Europa och besett vackert och mindre tjusigt. Stött på värme, regn och kall öl.

FRIA TYGLAR hade en trevlig spelning i Bohus med fullt i lokalen och sedan bar det iväg ut i provinsen med två spelningar i Lidköping. Alltid lika trevligt och roligt.

Sedan var det dags för två veckor på Gröna Listan för Göteborgs kommun. 22 speltillfällen på två veckor, snacka om att man är uppsjungen efter det. Det fanns även utrymme för en spelning i Horred under dessa veckor. Trevligt ställe, trevlig publik och trevlig lokal.

Inte får jag glömma att det har varit två Café Wadman hittills under hösten. Det första kunde jag inte vara med på eftersom jag for runt på Europas vägar. Det andra Caféet var jag dock närvarande vid. Då gästades via av Bengt och Susanne. Bra och god musik. Bengts eget gitarrarrangemang av Lasse Dahlqvists ”Morfar har berättat” var något oc det bästa jag hört under hösten.

En gammal vän av visan dök upp under hösten. En god vissångare som jag inte träffat på över trettiofem år. Han var en gång i tiden en av mina stora inspiratörer och det var med stor glädje jag återsåg honom.

Kommentera