Sommarturné i år igen, HURRA!

Med goda förhoppningar om förbättring av väderprognoserna drog FRIA TYGLAR söderut. Först till det småländska Småland där vi gjorde en skön konsert på en gammal lastvagn vid en skön sjöstrand med en skön publik. Vädret var glimrande hela kvällen. Ack, ja, det var en skön kväll! Hela konserten avslutades med en irländsk operasångare som ställde sig på ett brunnslock och levererade några riktiga örhängen. Läckert!IMG_0007Efter en skön natt på ett underbart Bed &Breakfast for vi till Karlshamn för en spelning på Kastellholmen. Kort transport med båt ut till ön och sedan var det till att ställa upp ljudanläggningen. När det var klart kom det ett lätt regn som gjorde att vi fick hjärtat i halsgropen. Att spela utomhus i regn är inget vidare. Regnet drog dock vidare och det hela slutade med en underbar viskväll för en verkligt initierad publik.

En verklig KANONSPELNING!!!!  IMG_0019

 

Kommentera