Trångt i porten ….

Visans Vänner i Båstad hade sin våravslutning i Agardhshuset i går. FRIA TYGLAR var inbjudna för att ge en konsert. Resan till Båstad gick bra. Lugnt och stilla, ingen trafik på motorvägen. När vi väl kom fram till Båstad möttes vi av arrangören som fått en elektronisk kontrollbricka till låset i dörren till den lokal där vi skulle framträda. Tyvärr hade de inte givit honom koden till dörren. Det blev att vackert sitta och vänta utanför. Det gjorde dock inget för vädret var fint och det kan vara roligt att sitta och titta på skåningar. Till slut lyckades vi komma in i lokalen och ett  lätt kaotiskt förberedande inför konserten påbörjades. Vi var flera grupper som skulle medverka. Allt löste sig till sist och det blev en konsert.

Vackra hus i det vackra Båstad.

FRIA TYGLAR fick mycket beröm för sin del i det hela och den cirka 50-60 personer starka publiken var nöjda när de gick hem. Det var ett roligt och trevligt arrangemang och vi får tacka Bosse Magnusson som inte drabbades av panik när vi inte kunde komma in. Han var lugnet själv och allt ordnade sig till det bästa.

Kommentera