Åter vid Lidans strand

Bildresultat

Så här många människor var det naturligtvis inte när vi igår var på miniturné i Lidköping. Men det var ändå två välbesökta spelningar, först på Guldvingens äldreboende, sedan på Solhaga seniorcenter. Den abdra spelningen genomfördes utomhus. Den trevliga publiken satt i solen ch Fria Tyglar satt i skuggan. Det var bara att spela på för att hålla värmen. Det var en fröjd att gå ut i solskenet när det hela var klart. Sammanfattningsvis var det två sköna och stimulerande spelningar. Nu återser vi inte Lidköping förrän till hösten.

Till ett kallt Göteborg

Fria Tyglar var i går i ett kylslaget Göteborg. Närmare bestämt i Björkekärr. Där spelade vi för ett 50-tal pigga och glada pensionärer. I den lokalen var det ingalunda kallt, nej, varmt och hemtrevligt var det. Med en viss stolthet , får jag säga, blev det ett mycket lyckat program. I slutlåten sjöng så gott som alla närvarande med kläng och schwung. Efteråt kom många fram och tackade för det trevliga programmet. Med upplyfta hjärtan for vi hemåt och ser nu fram mot nästa spelning.

Äntligen vår

Så var då äntligen våren på plats. Livsgnistan tar fart igen. Sedan jag skrev senast har det varit ett antal spelningar runt om i landet; Café Wadman ett par gånger, Lidköping vid två tillfällen, Älvängen , Stenungsund, Surte m.fl. I kväll har FRIA TYGLAR spelat på Glasbruksmuséet i Surte. Mycket folk och trevlig stämning gjorde det hela till ett sant nöje. Varmt i trångt i lokalen men hjärtligt och skönt. Goda mackor serverades i paus och vi blev omhändertagna på bästa sätt. Nu ser vi fram mot nästa spelning!