FANTASTISKT! TA CHANSEN!

Lär dig sjunga, skriva och spela den moderna visan tillsammans med Sveriges ledande pedagoger och unga artister!
Riksförbundet Visan i Sverige erbjuder unga musikutövare och musikstuderande en sällsynt förmånlig möjlighet att upptäcka hur mångsidig visan är och att utveckla sina talanger under ledning av erfarna pedagoger och artister under en helg på Mariestads Musikskola.
Vi kommer att ta in högst 25 elever för att alla ska få riklig tid och uppmärksamhet från de fem pedagoger som kommer att delta på denna workshop som kommer att omfatta både textförfattande, gitarrspel, vistolkning och samspel. Eftersom pedagogerna också är artister kan man få praktiska råd när det gäller hur man skall utveckla sig för att göra offentliga framträdanden.
Pedagogerna har undervisningserfarenhet från de mest välrenommerade visskolorna, Nordiska Visskolan i Kungälv och Visskolan i Västervik och Riksförbundet samarbetar nära med dessa skolor som också är medlemmar i förbundet.
Du kommer att följande lärare på kursen: Jimmy Ginsby, Maud Lindström, Simon Swahnström och Elin-Louise Ahlberg som lärare innanför låtskrivande och vistolkning. Lennart Svensson som gitarrpedagog.
Kursen inleds med att deltagarna får visa vad de kan så att undervisningen kan anpassas till de olika kursdeltagarnas nivå.
Kursen pågår på dagtid mellan 10.00 och 18.00 lördagen 20 augusti och söndagen 21 augusti 2016 på Mariestads Musikskola och kostar bara 500:- inkl. lunch.
Anmälan pr. e-post med namn, adress, telefon och e-post samt en kort beskrivning av dina musikaliska intressen och erfarenheter senast 23 juni till Ordförande i Riksförbundet Visan i Sverige Håkan Hultin på e-post: hakahult@hotmail.se. Frågor kan sändas på mail eller kontakt tas på fasttelefon: 0501-16207 eller mobiltelefon: 076-7928569
Grip chansen till att utveckla dig inom en musikstil där du kan uttrycka dig själv!

Sång och kakor.

FRIA TYGLAR spelade i går inför cirka 45 personer på Café Träffpunkten i Kungälvs Ytterby. Som alltid, roligt och inspirerande. Vi trivdes och publiken lika så. Efteråt kom det fram före detta musiker och andra som tackade och gav beröm. Kändes fint!