Våravslutning

Vårsäsongen i Tjörns Visans Vänner avslutades hos Ulla och mig. Vi lånade föreningens stora partytält och tände grillen så var och en kunde grilla vad de hade med- Det blev en otroligt trevlig och rolig kväll. Ulla och jag fick ett plommonträd i gåva. Detta planterade jag dagen efter för att snarat kunna bjuda på plommonmarmelad. Det kanske tar ett par år men i jorden är trädet så det är bara att vänta.

Snacka om matvrak!

Det är mycket nu!!!!!

Senaste dagarna har varit intensiva. I torsdags for var jag med Visans Vänner på Tjörn till Norge. Det var föreningens årliga vårresa. Rundturer och intressant guidning men bäst av allt var en träff med Sons Visklubb. En grupp mycket trevliga och gästvänliga visentusiaster. Deras hemort Son var en underbart pittoresk pärla vid Oslofjorden. Ett besök som smakade mer. Väl hemkommen från Oslo var det övning med Visgruppen SALT på måndagen.

En fantastisk dag i Ninas trädgård i Son. Visor och vackert väder, kan det bli bättre?

På tisdagen for jag till Mariestad, träffade mina föräldrar och sedan Visans Vänner i Mariestad. de hade sin säsongsavslutning i en restaurang, vackert belägen vid Bromösundet. Många gamla vänner samt en del nya. Visor i massor med skratt och allvar. Myckettrevligt att träffa gamla kompisar i visans tecken.

Med några ur Mariestads Visans Vänner på strandkrogen på Låxhall, Torsö.

Hemkomst till Tjörn sent i natt och sedan i eftermiddag spelning tillsammans med Visans Vänner på Tjörn. Det firades Sillens Dag på Klädesholmen och Visans Vänner fick ett fint tillfälle att göra reklam för Visfestivalen den 7/7 på Billströmska folkhögskolan. Mycket folk som vandrade runt och många fick chansen att höra föreningens medlemmar. I morgon har Tjörns Visans Vänner sin säsongsavslutning och nu känns det som om det var i ett svagt ögonblick jag jöd dem hem till mig. Nääää, så är det inte, utan det skall bli riktigt trevligt att träffas och tjôta, spela, äta och dricka. Hoppas bara vi får fint väder.